Podcast-suosikit osa 2: työelämä ja itsensä kehittäminen

Kun arki tuntuu pakottavan tylsältä eikä pilvilinna jaksa houkutella, pääsen ylös motivaatiokuopasta muiden inspiroivia tarinoita kuuntelemalla.

  1. Unelmaduunarit
    Käytännönläheinen kosketus eri alojen ammattilaisiin, jotka ovat unelmatöissään. Unelmaduunissa-kirjankin kirjoittaneet Satu Rämö ja Hanne Valtari selvittävät, millaisia ne työt oikeasti ovat, miten niihin pääsee ja ennen kaikkea mitä ihmiset ovat oppineet työstä ja itsestään uravalintojensa kautta. Odotan innolla kevään uusia jaksoja!
  2. Ctrl Alt Delete
    Emma Gannon haastattelee mielenkiintoisia ihmisiä heidän uravalinnoistaan ja elämästään. Miten syntyi äitien kaveri-tinder Peanut, millainen on chick lit -kirjailija Sophie Kinsellan kirjoitusprosessi, mitä vastustusta Zoella kohtasi aloittaessaan kokoaikatyön brändinsä parissa? Podcastista löytyy jokaiselle jotakin, olipa unelmaduunisi mikä tahansa.
  3. Steal My Job
    Marjaana Toimisen luotsaama ajankohtaispodcast, jossa vaihtuvien vieraiden kautta käsitellään työelämän digitaalista murrosta. Äärettömän mielenkiintoinen on etenkin uusin jakso, jossa vieraana on iki-ihana Linda Liukas! Ei ihan jokaisen pala kakkua, mutta aihe koskettaa meitä kaikkia.

xx
Riri