Näin koristelen kalenteriani

Ihka ensimmäinen YouTube-video!

Olen ollut koukussa kalentereihin jo ala-asteelta saakka, ja muistan miten paras tunne oli saada uusi kalenteri aina uuden kouluvuoden alkuun. Perinne on jatkunut tähän päivään saakka ja muuttunut oikeaksi harrastukseksi, joka vie aikaa ja rahaa mutta antaa arkeen kauneutta, luovuutta ja järjestystä.

Itse kalenterin koristelun lisäksi katson myös aiheeseen liittyviä videoita YouTubesta, sillä muiden tekemistä katsomalla saa paljon inspiraatiota ja uusia niksejä omaan tekemiseen. Tapaamme myös samoissa some-ympyröissä pyörivien tyyppien kanssa silloin tällöin koristelemaan kalentereita yhdessä ja vaihtamaan tarroja ja tarvikkeita.

Tänä vuonna käytän kavereideni Jeminan ja Even suunnittelemaa planneria, joka on nimenomaan tällaiseen koristeluun ja kalenteriaskarteluun. Minulle on kuitenkin tärkeintä, että kauniskin kalenteri toimii hektisessä arjessani ihan oikeana kalenterina, eli siihen on helppo merkitä omat menot.

Jos teitä kiinnostaa, voitte katsoa tästä ensimmäisen plan with me -videon, eli selostuksen siitä, miten koristelen kalenteriani.

Oletteko samanlaisia planner-nörttejä kuin minä, vai onko tämä nolointa ikinä?

xx

Riri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s