Terveiset kainaloilta!

Olen käyttänyt Màdaran luomudeodoranttia nyt reilun kuukauden ajan.

Ensimmäiselle testiviikolle sattui paitsi pari normaalia fyysisempää työpäivää myös yksi tärkeä esiintyminen. Sain yllättyä deon tehoa, sillä pysyin raikkaana koko viikon! Lisäsin deodoranttia (kainalot huuhtaistuani) kun menin esimerkiksi koulupäivän jälkeen illaksi töihin, mutta sekin oli lähinnä varotoimenpide – lähes hysteerisestä tarkistelusta huolimatta en saanut itseäni kiinni hien hajusta.

Toinen viikko sujui jo rutiinilla, ja uskalsin jo luottaa siihen, etten haise. Kainalot kyllä kastuivat, mikä oli uusi tunne vuosien antiperspiranttikoukun jälkeen. Alumiiniton deodorantti ei ole toiminnoiltaan sama kuin antiperspirantti, joka estää hikoilua nimenomaan sisältämänsä alumiinin voimin. Ihminen tuottaa päivässä litran hikeä, mikä on kehon luonnollinen toiminto, enkä sitä haluakaan estää. Haluan vain haittaavat hajut kuriin.

Kolmannella viikolla sorruin muutaman kerran vanhaan kunnon antiperspiranttiin. Pidin varapurkkia jemmassa työpaikalla, jos yrttidödö pettäisi minut kesken työpäivän (mitä ei ainakaan testijaksolla siis päässyt tapahtumaan). Olin unohtanut kotoa lähtiessäni laittaa deodoranttia, mitä ei koskaan ennen ole päässyt tapahtumaan. Olen ollut miltei pakkomielteinen dödöpurkin heiluttaja, mutta Màdaran kanssa tuntuu, että yksi pyöräytys suihkun jälkeen riittää hyvin. Noina päivinä antiperspirantin haju tuntui oudon vahvalta – näinkö paljon olen tuoksunut ennen joka ikinen päivä??

Màdara Herbal Deodorant

+ Kaunis pakkaus,…

– … joka on kylläkin muovinen.

+ Raikas tuoksu! Parempi kuin monessa muussa luonnondödössä.

+ Todella hyvä hinta-laatusuhde. Tuote on riittoisa eikä se tunnu vähenevän roll-onista millään. Tietenkin myös vähentynyt käyttömäärä vaikuttaa; en enää lisäile dödöä monta kertaa päivässä kainaloihin varmuuden vuoksi.

+ Lumevaikutus tai ei, minusta tuntuu entistä varmemmalta lähteä liikkeelle vaikka täysin ilman dödöä. Tuntuu, ettei hikeni haise niin pistävälle kuin ennen, vaikka sitä tihkuukin iholle päivän mittaan.

Minkälaisia kokemuksia teillä on Màdaran muista tuotteista? Suositteletteko merkin meikkejä tai voiteita?

xx Riri