Odotuksen aikaa – Nimilaatta koiranpennulle

Tämän joulun suurin lahja saapuu meille jo ennen aattoa, kun perheemme kasvaa yhdellä nelijalkaisella jäsenellä. Koiranpennun tuloon on valmistauduttu pitkin syksyä, ja viimeisin hankinta on tämä uushopeinen, käsintehty nimilaatta, jonka toisella puolella on puhelinnumero yhteydenottoa varten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tilasimme nimilaatan Japanista Wagtagdesignilta. Kauppa on auki vain muutamia päiviä kerrallaan, joten tilaukset tulevat nopeasti eikä pitkiä jonoja pääse syntymään. Suosittelen! Tilaus oli ihanasti pakattu ja juuri sellainen, kuin toivoimme.

Panta ja hihna ovat Mustista ja Mirristä, ja vesimelonikuosi on K:n valinta. Leluja ja tarvikkeita alkaa kertyä sekä meille että ”mummoloihin”, ja minun vanhempani olivat jo tehneet pennulle pedinkin joulunpyhiä varten. On ihanaa, miten koko perheemme on innoissaan mukana tässä odotuksessa.

Nähdään pian, Rocky! Olet erittäin tervetullut♥

xx Riri