Syksyn suosikit: tärpit kotoiluun

Kotoilu

Joulukuu on jo kulman takana ja maata peittää talvea henkivä loskakerros, joten päätin katsoa hiukan menneisyyteen ja listata kuluneen syksyn parhaat asiat.
Suosikkilistauksia on yleensä hauska lukea tai katsoa YouTubesta, joten päätin tehdä myös oman versioni syksyisessä hygge-hengessä. Tässä muutama suositus niihin hetkiin, kun ei halua lähteä kotia pidemmälle:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suosikkijuomani on ollut ehdottomasti chai latte. Käytän teepohjana Teemaan musta tee + chai-sekoitusta ja viimeistelen kupillisen reilulla lorauksella mantelimaitoa, pikaisesti vaahdotettuna tai suoraan jääkaapista. Taivaallisen hyvää! Chai on sekoitus ihanan voimakkaita, lämpimiä mausteita ja mustan teen seurassa se pääsee oikeuksiinsa myös virkistävästi.

Lempi-tv-sarja tänä syksynä on ollut Netflixistä löytyvä Lucifer, jonka uusimmat jaksot tipahtelevat suomenkieliseen palveluun viikottain. Alkuasetelma voi kuulostaa oudolta, mutta sarja on uskomattoman koukuttava parin jakson jälkeen. Olemme K:n kanssa katsoneet jo kaikki julkaistut jaksot, ja odotamme silmät kiiluen aina uutta jaksoa!

Paras kosmetiikkatuttavuus on ollut Nurme -merkin avokado-sokerikuorinta, jonka sain ystävältäni syntymäpäivälahjaksi. Olen maailman laiskin ihonhoitaja, mutta välillä kunnostaudun. Avokado hellii ihoa ja jättää kropan ihanan pehmeäksi: täydet 10 pistettä! Ainoa miinus tulee pakkauksesta, joka on muovia. Sanoisin siis 9/10.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syksyn lempikirja on ollut Selja Ahavan Taivaalta tippuvat asiat. Olen lukenut sen aikaisemminkin, ja tartuin teokseen innosta puhkuen, kun se oli erään kurssin lukemistossa. Mitä enemmän luen ja analysoin kirjaa, sen enemmän se minulle antaa. (Kirjailijan uusimmasta teoksesta Ennen kuin mieheni katoaa en pitänyt ihan niin paljon kuin TTA:sta, mutta antaisin sillekin 3-4 tähteä.)

Viimeisenä, muttei vähäisempänä haluan jakaa ihanan inspiroivan YouTube-kanavan. Christopher Allen saa hyvälle mielelle lifestyle-videoillaan, jotka käsittelevät luksusta, kauneutta, kodinsisustusta ja yrittäjän elämää. Hän lopettaa joka videon samaan toivotukseen, jonka lainaan tähän:

”– be kind. Kindness is free, give it to everyone.”

x Riri

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna